Zlopsa (přesněji zlofenu) ostatně můžu nabídnout taky, problém je, že její velkopanské zvyky připomínají spíš povýšené Lannistery než skromné seveřany.
:-) Průběžně se zapisujte do seznamu :-))) Alek bude dělat pedagogický dozor, aby se to nezvrhlo, kde nemá :-D Já vím, Aleku, že kam vlezu, možná deset let tráva neroste, ale oftopiky bují - fakt nevím čím to je...Kryton by jistě řekl, že to je otázka pro vynikající psychology :-) Scénář nebude dělat nikdo! Scénář je kniha! To aby náhodou nedošlo k nějaké mýlce - proto jsme všichni tady - a heavy-head dohlédne aby tomu bylo tak, aby fanynka Nevada nemohla najít křivý chlup v takovém veledíle...když bude spokojená, tak bude ráda kupovat reklamní zboží v kýčovišti našeho seriálu :-)
Já už jsem kdysi dávno psal, že bych si ve filmu zahrál Jaqena, ale tak když nikdo nebude chtít jít do toho Jaimeho, tak já bych to tedy možná i vzal... :-)
heavy-head - nikdo Ti nebrání, ale ber v potaz, že Ti ufikneme pracku, aby to bylo přesně podle knihy :-D Vůbec Lannisteři jsou nějací kupírovaní - ruka, nos, ucho,...:-)
Já už jsem kdysi dávno psal, že bych si ve filmu zahrál Jaqena, ale tak když nikdo nebude chtít jít do toho Jaimeho, tak já bych to tedy možná i vzal... :-)
heavy-head - nikdo Ti nebrání, ale ber v potaz, že Ti ufikneme pracku, aby to bylo přesně podle knihy :-D Vůbec Lannisteři jsou nějací kupírovaní - ruka, nos, ucho,...:-)
To mi pripomenuli - v starovekom Grécku na scéne naozaj ukrižovali jedného väzňa - žeby sme sa inšpirovali? :D Naše zábery budú skutočnejšie než tie od HBO
ah jo, Ošu mi svoa vyfoukla. tak já nevím, v mojí věkové kategorii je trio Cersei, Cat a Lysa :-(
To isté, ak budeš hrať tri postavy, ušetríme - a rovno môžeš zastávať aj Lysinu schyzofréniu, tá sa bude podobať na jej paranoizmus (fuj, neviem ako to trápne slovo vyskloňovať) :D
Gepeto, zde by Tě Sheldon Cooper poučil o tom, že se bavíme naprosto vážně. Diskutovat o tom, že Superman nemohl Luiz chytit metr nad zemí aniž by se mu rozpadla na tři kusy je oprávněný argument, zatímco to o čem mluvíš ty je blbina :-p
Přesně ten :-) Ovšem děd se na mne otočil s otázkou, proč pil tu kolínskou :-D Ale no tak :-) Komolení jmen jsem nějak pochytila v Anglii, když z mého jmééna udělali Džina...to byl takový masakr, že jsem je chtěla rozervat jak hady :-D A pak jsem si řekla - když oni můžou, tak já můžu taky...po čase se naučili i to Ř :-D
Komentáře
Alek bude dělat pedagogický dozor, aby se to nezvrhlo, kde nemá :-D Já vím, Aleku, že kam vlezu, možná deset let tráva neroste, ale oftopiky bují - fakt nevím čím to je...Kryton by jistě řekl, že to je otázka pro vynikající psychology :-)
Scénář nebude dělat nikdo! Scénář je kniha! To aby náhodou nedošlo k nějaké mýlce - proto jsme všichni tady - a heavy-head dohlédne aby tomu bylo tak, aby fanynka Nevada nemohla najít křivý chlup v takovém veledíle...když bude spokojená, tak bude ráda kupovat reklamní zboží v kýčovišti našeho seriálu :-)
Jarla - rebarbora v davu (ZDARMA) (+ dodá synka)
Flanker - Bolestínský Ed (+ Lannisterská zlofena)
Elanne - Ollena (S HONORÁŘEM)
svoa00 - Oša
Ji-ti - Berika, Půlrukýho, Obrozhobu nebo Lorda z Hvězdopádu (+nabídka lomu jako Dorne)
Lord Gepeto - Jojen Reed
Tyna - Quaithe ze Stínu (+ pochybná nabídka husitského sklepení :-) + synek)
Arutha2321 - Doran Martell
Miss Utahraptor - Melisandra (+ nábory)
Lord - Malíček
Jarwiks - Aero Hotah
paul-cz - kamera
Montezuma3 - technická spolupráce na pozicích kamery a nošení kafe :-)
Nevada - kritická fanynka
Tynina kamarádka - Arianne
brbr - dodá zlofenu :-) a Rickona
heavy-head - Jaqen nebo Jaimi (podle Cersei:-) )
GRRM - Pycelle - a bude ještě rád!
Ben Nevis - sponzor s rolí prestižní mrtvoly
Alek - pedagogický dozor
Inak keď som viel Dany s hnedými vlasmi.... nebyť hlasu ani by som ju nespoznal :D
------------------------------------------------
Ja si chcem zahrať ešte aj Brandona, sochu z Dračieho kameňa a celú armádu Stannisa naraz
Ale no tak :-) Komolení jmen jsem nějak pochytila v Anglii, když z mého jmééna udělali Džina...to byl takový masakr, že jsem je chtěla rozervat jak hady :-D A pak jsem si řekla - když oni můžou, tak já můžu taky...po čase se naučili i to Ř :-D