Fanouškovská fikce

17810121353

Komentáře

• Já o tom slyšel, což mi vysvětlilo, proč jsme z ní měl vždycky takovej antisexuální až frigidní pocit.
  • Já ji mám ráda akorát jako Tornádo Lou. Ale minulý týden mi babička vrátila první díl Pána prstenů s tím, že v něm mám překvapení. A ejhle, skvělo se tam věnování od...Květy Fialové! ach jo.
  • heavy_head napsal(a):

30 a víc NS je pro extremisty typu Jay. :-)

Tak hrozný to není... Kostru příběhu už z půlky mám a jsem tuším na druhé straně... Akorát je pravda, že mi tam přestala štimovat časová linie jedné postavy, a tím mi to celé přestalo dávat smysl... No, asi se holt bude muset upravit struktura a někdo to bude muset vysvětlit... a to nebude (až tak) moc stránek navíc... :o)
    Mimochodem, jak přesně se počítají normostrany?
  • Mimochodem, pro potřeby informací doporučuji Wiki ohně a ledu (Je tam vše... téměř):

awoiaf.westeros.org
  • Já to beru prostě jako zhruba 30 řádků na stránce. ;-)
    Žádná křeč, ne abyste někdo počítali počet úhozů na řádku nebo slov. :-)
    Prostě to tam naflagejte a neuvažujte nad tím.

Jo, to je užitečná stránka.
    I když pokud si něco mírně přizpůsobíte svému autorskému záměru (namátkou - věk postav nebude do puntíku odpovídat tomu, jak to vymyslel GRRM - je to jenom člověk a i on se mohl splést :-), nikdo vám za to hlavu neutrhne.
    Nenechte se příliš svazovat!
    Nadechněte se, odražte a leťte! ;-)
  • Jako Lysa? :)
  • Ještě víc. :-)
  • A s jakým finišem ? :-))
  • Vysoká závrať.
  • A na konci čeká velká pizza :-))
  • Potoky štěstí. :-)
  • To, co z tý pizzy poteče, rozhodně štěstí nebude :)
  • Někdy se v literatuře vyvržením svých vnitřností na papír dosahuje neočekávaného efektu. ;-)
  • Pravý Jackson Pollock :-)
  • Nesmí se to ale přehánět. :-)
  • Hrozný,... během psaní se tak vžívám do chápání některých postav tak, že díky jejich pohledu začínám nenávidět i vyslovené klaďasy. :o)
  • Jay - co ti Eddard udělal ? :-D (marně uvažuji, kdo je tam ještě vysloveným klaďasem :-) )
  • Jak může být Eddard vyloženým klaďasem, když dohnal Ašaru k sebevraždě? :-)
  • NO vidíš :-)) Pak kdo je tedy tím klaďasem...tam aby je hledal pod drobnohledem :-))

A koukám že se tu v topiku objevila ta skvostná cena....nezbývá doufat, že nevyhraju :-D Ale o to už se nejmenovaní jedinci postarají - Radegastu dík :-D
  • "Zabil jsem ti brašína.
    Jo - a nemiluju tě.
    Vracím se na sever, tak se měj."

:-)
  • Jasně - typický padouch :-)
  • Padouch s kytarou. ;-)
  • heavy_head napsal(a):

"Zabil jsem ti brašína.
    Jo - a nemiluju tě.

Zapomněl jsi dodat "P.S. Udělal jsem ti bastarda". Celej Ned, no :D
  • svoa00: Naprosto typický. :-)

Ben Nevis: Pochopil jsem to dobře, že jsi do soutěže věnovala koťátka nebo šťeňátka? :-)
  • jsou už vykoštěné a naporcované ? :-)
  • :-))
    Hravé i chutné!
  • Výborně - těžko říct k čemu to je, ale vypadá to efektně :-))
  • heavy_head napsal(a):

Jak může být Eddard vyloženým klaďasem, když dohnal Ašaru k sebevraždě? :-)

a co ty vies, kolko dievcat si uz dohnal k samovrazde? a pritom mozes byt celkom mily...:)
  • svoa00 napsal(a):

heavy_head napsal(a):

"Zabil jsem ti brašína.
    Jo - a nemiluju tě.

Zapomněl jsi dodat "P.S. Udělal jsem ti bastarda". Celej Ned, no :D

,,Spravil som ti bastarda... Keby si si náhodou nevšimla toho obrovského brucha, čo ti rastie a toho, že už nemávaš krvácanie.. viem, som romantický, že si také detaily všimnem skôr než ty..." :D

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi