Já ji mám ráda akorát jako Tornádo Lou. Ale minulý týden mi babička vrátila první díl Pána prstenů s tím, že v něm mám překvapení. A ejhle, skvělo se tam věnování od...Květy Fialové! ach jo.
Tak hrozný to není... Kostru příběhu už z půlky mám a jsem tuším na druhé straně... Akorát je pravda, že mi tam přestala štimovat časová linie jedné postavy, a tím mi to celé přestalo dávat smysl... No, asi se holt bude muset upravit struktura a někdo to bude muset vysvětlit... a to nebude (až tak) moc stránek navíc... :o) Mimochodem, jak přesně se počítají normostrany?
Já to beru prostě jako zhruba 30 řádků na stránce. ;-) Žádná křeč, ne abyste někdo počítali počet úhozů na řádku nebo slov. :-) Prostě to tam naflagejte a neuvažujte nad tím.
Jo, to je užitečná stránka. I když pokud si něco mírně přizpůsobíte svému autorskému záměru (namátkou - věk postav nebude do puntíku odpovídat tomu, jak to vymyslel GRRM - je to jenom člověk a i on se mohl splést :-), nikdo vám za to hlavu neutrhne. Nenechte se příliš svazovat! Nadechněte se, odražte a leťte! ;-)
NO vidíš :-)) Pak kdo je tedy tím klaďasem...tam aby je hledal pod drobnohledem :-))
A koukám že se tu v topiku objevila ta skvostná cena....nezbývá doufat, že nevyhraju :-D Ale o to už se nejmenovaní jedinci postarají - Radegastu dík :-D
"Zabil jsem ti brašína. Jo - a nemiluju tě. Vracím se na sever, tak se měj."
:-)
Zapomněl jsi dodat "P.S. Udělal jsem ti bastarda". Celej Ned, no :D
,,Spravil som ti bastarda... Keby si si náhodou nevšimla toho obrovského brucha, čo ti rastie a toho, že už nemávaš krvácanie.. viem, som romantický, že si také detaily všimnem skôr než ty..." :D
Komentáře
Mimochodem, jak přesně se počítají normostrany?
awoiaf.westeros.org
Žádná křeč, ne abyste někdo počítali počet úhozů na řádku nebo slov. :-)
Prostě to tam naflagejte a neuvažujte nad tím.
Jo, to je užitečná stránka.
I když pokud si něco mírně přizpůsobíte svému autorskému záměru (namátkou - věk postav nebude do puntíku odpovídat tomu, jak to vymyslel GRRM - je to jenom člověk a i on se mohl splést :-), nikdo vám za to hlavu neutrhne.
Nenechte se příliš svazovat!
Nadechněte se, odražte a leťte! ;-)
A koukám že se tu v topiku objevila ta skvostná cena....nezbývá doufat, že nevyhraju :-D Ale o to už se nejmenovaní jedinci postarají - Radegastu dík :-D
Jo - a nemiluju tě.
Vracím se na sever, tak se měj."
:-)
Ben Nevis: Pochopil jsem to dobře, že jsi do soutěže věnovala koťátka nebo šťeňátka? :-)
Hravé i chutné!
,,Spravil som ti bastarda... Keby si si náhodou nevšimla toho obrovského brucha, čo ti rastie a toho, že už nemávaš krvácanie.. viem, som romantický, že si také detaily všimnem skôr než ty..." :D