Pak jsem zkoušel odpovídat jako některé postavy. Sansu bylo jednoduché trefit, ale když jsem zkoušel odpovídat jako Khal Drogo, vyšel mi místo něj Jaime Lannister.
... Pak jsem zkoušel odpovídat jako některé postavy. Sansu bylo jednoduché trefit, ale když jsem zkoušel odpovídat jako Khal Drogo, vyšel mi místo něj Jaime Lannister.
Já se rozhodla přiznat, že jsem podlá, bezohledná, manipulativní svině a vyšla mi Catelyn... :D Popřípadě Tyrion. (Dilema, zda specifikovat mé vztahy v rodině jako pouze "napjaté", nebo rovnou "černá ovce".)
Ne, to jsem nechtěla. Zkoušela jsem to dvakrát, jednou jsem tak trošku podváděla (dávala jsem tam typicky sansovský odpovědi), ale stejně mi vyšla naše milovaná rozbíječka řetězů, matka draků za bouře zrozená velmi chytrá blonďatá a typicky targaryenovská daenerys.
Hlavně v tom mám po tomto testu trochu zmatek: vypadám jak Jon, chovám se jak Jon, žeru Jona a jsem Robb...:D (myslím, že mají Renly s Lorasem konkurenci)
No moment, já jsem taky Dany můj nemilovanější khale, před tvou sílou se skláním moje slunce a hvězdy. Anebo my jsme s Nevadou rozdvojená osobnost, nebo dvojčátka? :-)
Komentáře
Pak jsem zkoušel odpovídat jako některé postavy. Sansu bylo jednoduché trefit, ale když jsem zkoušel odpovídat jako Khal Drogo, vyšel mi místo něj Jaime Lannister.
Popřípadě Tyrion. (Dilema, zda specifikovat mé vztahy v rodině jako pouze "napjaté", nebo rovnou "černá ovce".)
Kdo je tu Daenerys, u všech čertů? :-))
Ale ten popis skoro vůbec nesedí :)
Nečekaně... :D
More on Game of Thrones. Created by BuddyTV
Víte o tom, že Cat je skvělá a hrozně podceňovaná osoba v Písn?. Přitom je skvělou ženou a výbornou matkou. Taky je moc hezká. Prostě nejlepší. :-))
;)
heavyhomocného khala! :D