Flanker.27: No jo, to bude tím, že u čtení komentářů dělám ještě spoustu dalších věcí :))) Moje chyba. Darth Vader teda žádnej skorohrdina není, je to boží záporák. A Cat má smůlu, protože se vybíjí na nejlepší postavě - šikanovat Joffa, tak jí budu stavět pomník :)))
Flanker.27: No jo, to bude tím, že u čtení komentářů dělám ještě spoustu dalších věcí :))) Moje chyba. Darth Vader teda žádnej skorohrdina není, je to boží záporák. A Cat má smůlu, protože se vybíjí na nejlepší postavě - šikanovat Joffa, tak jí budu stavět pomník :)))
Je mi jasné (především s ohledem na tvůj avatar), že tady nějaké vcítění se nenajdu :)
Darth Vader teda žádnej skorohrdina není, je to boží záporák. A Cat má smůlu, protože se vybíjí na nejlepší postavě - šikanovat Joffa, tak jí budu stavět pomník :))
Co mu vlastně udělala? Když pomineme rozhovor u Branova lůžka, kdy byla pološílená žalem?
teda flankere... i když je to zaspoilerované, tak takhle dlouhé může být jen jedno slovo, které se hodí do významu té věty... to přece... je tam fakt to, co si myslím? bojím se podívat :'(
LGI: mám ten tvůj spoiler číst? :D (tanec jsem ještě neviděla ani z dálky :D). Dneska si už nikdo na icefire nemůže být ničím jistý. Asi jako když mi kámoška (když jsem měla rozečtený Střet) řekla, že její nejoblíbenější postava "byla Robb" a "Sansa si Joffa nevzala, vzala si Tyriona" :D
flanker: díky, budu dělat, že jsem to nikdy neviděla :D.
LGI: mám ten tvůj spoiler číst? :D (tanec jsem ještě neviděla ani z dálky :D). Dneska si už nikdo na icefire nemůže být ničím jistý. Asi jako když mi kámoška (když jsem měla rozečtený Střet) řekla, že její nejoblíbenější postava "byla Robb" a "Sansa si Joffa nevzala, vzala si Tyriona" :D
No ja som v tom spoileri nepovedal nič moc spoileroidné, len že to, o čom sme sa bavili nebolo napísané úplne priamo na stopro, ale vieš, v knihe GRRM je tam.. šanca nádeje malá :/
Chmur: Dávala mu velmi jasně najevo, že je bastard. A to u lůžka byl vrchol, pološílená žalem, ale byl to hnus...
Buď konkrétní. Čísla stránek:-)
Tak v knihe to opisoval aj z Jonovho pohľadu myslím aj z Catynho, že sa k nemu nechovala moc dobre a napríklad (hoci sa to dalo pochopiť) mu nedovolila sedieť pri stole pretože je Mustard :P
Chmur: Dávala mu velmi jasně najevo, že je bastard. A to u lůžka byl vrchol, pološílená žalem, ale byl to hnus...
Tak v knihe to opisoval aj z Jonovho pohľadu myslím aj z Catynho, že sa k nemu nechovala moc dobre a napríklad (hoci sa to dalo pochopiť) mu nedovolila sedieť pri stole pretože je Mustard :P
Tak! Ale teď buďme spravedliví!!! Kdo by si při královské návštěvě nechal sedět u stolu TOHLE???!!!
Tak! Ale teď buďme spravedliví!!! Kdo by si při královské návštěvě nechal sedět u stolu TOHLE???!!!
Tak či onak se Jon na to v jakém žil světě neměl špatně. Samozřejmě že jeho sourozenci si užívali vyššího postavení a on se celkem pochopitelně nemusel cejtit nejlíp, ale dostalo se mu vzdělání a výcviku a požíval různých výsad. Byl na tom líp než mnozí jiní urození a legitimní např. Sam. Spíš nechápu, proč se celkem solidně chová Roose k Ramsayovi. Vždyť mu zabil legitimního potomka a je to opravdová stvůra, proti které je Roose svatoušek. Navíc sám předpokládá, že zabije i jeho potomky s Waldou.
Chmur: Roose je prostě citově zcela plochý člověk, pak je jednoduché být takhle pragmatický. On Domerika varoval, ten na něj kašlal. Ramsey je jediný syn, kterého má. Ostatně, vždyť on počítá s tím, že Ramsey pozabíjí děti, které bude mít s Waldou. Nejvyšší míru vcítění a pochopení pro emoce ukázal, když řekl, že Waldě to bohužel bude líto, ale co se dá dělat...
Komentáře
Darth Vader teda žádnej skorohrdina není, je to boží záporák. A Cat má smůlu, protože se vybíjí na nejlepší postavě - šikanovat Joffa, tak jí budu stavět pomník :)))
Malíček: Další lekce, jak si najmou beztvářného. :)
EDIT: Aha, už si si to prečítala, tak nič :D
Spíš nechápu, proč se celkem solidně chová Roose k Ramsayovi. Vždyť mu zabil legitimního potomka a je to opravdová stvůra, proti které je Roose svatoušek. Navíc sám předpokládá, že zabije i jeho potomky s Waldou.
EUROCUP 2012 SUPERMAP OPEN
král :)