Trochu mi to připomíná roky na škole, když se zvedla nějaká slečna, aby šla na záchod, vždycky jí hned doprovázela minimálně jedna další. :twisted: :lol:
Tak běžte, s požehnáním všeho vlků, zlovlků a všeho svobodného lidu! :) :arrow:
Tuto písničku mám rád, avšak tehdy jsem ji neposlouchal.
Dandelion je v angličtině pampeliška, ta veselá rostlinka. A teď jsem odhalil jednu pozoruhodnou věc! Odkvetlá pampeliška se nachází i na ikonce zmíněné lady! Že by se jednalo o nějakou nadpřirozenou etymologicko-lingvistickou shodu? :o
Jsem každopádně rád, že jsem tajemství oné ikony odhalil. Doposud jsem ji totiž nikdy moc podrobně neprohlížel a při letmém pohledu jsem ji vždy považoval za potetované hýždě.
Ech, doufám, že si to tady nepřečte... :roll: :lol:
A dokonce ani Mike zvaný Mág to nebyl. Uznejte sami - Francie a zamrzlý Sever za Zdí, to nejde příliš dohromady. :wink:
Netušim, nějaký hloupý holčičí řeči, až jsem skoro mylsel, že čtu sansinu kapitolu (což by btw bylo super,protože jak víme, pov prologů nemívaj zrovna dlouhý život :-)).
ok, tak zkusim ještě Vangelise, zbytek už neznám :-)
Tak nejprve babky a potom holčičky?! :o Máš to nějaké trochu pomíchané, ne? :wink: Víš určitě, že jsi, jsa začten do Hostiny, nevlezl místo do tramvaje omylem do dívčího penzionátu? :o (já bych toho byl schopen - když čtu, nevidím, neslyším, necítím, nehmatám a nejspíš bych si ani nevšiml, že k tomu přikusuji sušené guano) 8)
Ad Dios bych pochopil, ale nevědět nic o Nightwish a Blind Guardian? :o To je přímo kardinální neznalost!
Bylo by to hezky osudové, že? První setkání s Jinými, sny a představy z druhé strany Zdi, tklivě dunící bicí v zšeřelém Začarovaném hvozdu... leč není tomu tak. I ty se tentokrát pleteš. :) (doufám, že z toho budou alespoň nějaké pěkné teplé ponožky)
Ještě štěstí, že moje Svatá Ikona je všemi smysly snadno poznatelná. 8)
Komentáře
Lev ani Kráska v tom svoji roli nehráli, je mi líto. :)
Jen tak na okraj, neprošla tímto tématem náhodou moje sestra? Je jí třináct let a má kaštanové vlasy. :roll: :o :wink:
To je ten dovětek od Haniny. Vzhledem k tvým překladům. No uznávám, že moc jasný to nebylo :o
Jinak dávám É. Což vlastně odpovídá i k tomu, co bude se Sansou.
Ach tak. :P Dneska je na fóru hodně lidí a někdo z nich mi zřejmě stojí na vedení. :twisted:
Éčko to není.
Ono, vlastně až do poslední kapitoly nebylo moc jasné, kam ten Briennin příběh vlastně směřuje...
Zbyla vůbec ještě nějaká možnost? :o
Ještě zůstaly doširoka rozevřeny možnosti a, f, g. 8)
Potíž je v tom, že já už svoje dva headshoty vyčerpal. :roll:
Gé. říkal sis celou dobu "tak moment, sotva jsme zahlédli Jona Sněha." :lol:
Ser Flanker na to kápnul! 8) :)
Viděl jsem v seznamu kapitol, že na konci je "Mezitím zpátky na Zdi"
Představoval jsem si, že to bude krátký záběr na Jona bojujícího s Jinými, Zeď padající k zemi, vysoká závrať, trubky, řev, stříkající krev...
...prostě taková návnada na Tanec. :)
Skutečnost mě mírně zklamala. :roll:
No to se mi bude dobře usínat. 8)
Ser heavy už jde taky! :arrow:
Udržujte oheň a netropte nepřístojnosti! :)
Trochu mi to připomíná roky na škole, když se zvedla nějaká slečna, aby šla na záchod, vždycky jí hned doprovázela minimálně jedna další. :twisted: :lol:
Tak běžte, s požehnáním všeho vlků, zlovlků a všeho svobodného lidu! :) :arrow:
G'night folks!
Tak já bych si dal Tajemství za 400! :o :x 8) :)
Poznámka pro sera Léta: já se za folkaře nepovažuji. :P :wink:
Nepovažuješ? Inu, možná mě zmýlily tvé dlouhé vlasy, zaplátovaná batožina a děravá kytara na zádech. :)
To už je doufám poslední tajomstvo! 8)
Jakou skladbu jsem poslouchal při prvním čtení prologu Hry o trůny?
a) Nightwish - Sleeping Sun
b) Blackmore´s Night - Dandelion Wine
c) Blind Guardian - Imaginations From the Other Side
d) Ad Dios - Gwenhwyfar
e) Mike Oldfield - To France
f) Vangelis - Conquest of Paradise
g) Scott McKenzie - San Francisco
h) žádnou
Chceš říct, žes to zvládl během poslechu jedné písničky? :o :wink:
Musíš to chápat jako písničku, která hrála většinu času. Tu, kterou mám s tím čtením a dějem tak nějakou spojenou. :)
Myslel jsi přitom na Dandali, to je jasné. :wink:
Za bé. :idea:
Určitě to byl kytarový mág Mike, co? :-)
Já u Hry o trůny poslouchal Ilju Musorgského! :twisted:
To se ovšem, slovutný sere, mýlíš. :)
Tuto písničku mám rád, avšak tehdy jsem ji neposlouchal.
Dandelion je v angličtině pampeliška, ta veselá rostlinka. A teď jsem odhalil jednu pozoruhodnou věc! Odkvetlá pampeliška se nachází i na ikonce zmíněné lady! Že by se jednalo o nějakou nadpřirozenou etymologicko-lingvistickou shodu? :o
Jsem každopádně rád, že jsem tajemství oné ikony odhalil. Doposud jsem ji totiž nikdy moc podrobně neprohlížel a při letmém pohledu jsem ji vždy považoval za potetované hýždě.
Ech, doufám, že si to tady nepřečte... :roll: :lol:
A dokonce ani Mike zvaný Mág to nebyl. Uznejte sami - Francie a zamrzlý Sever za Zdí, to nejde příliš dohromady. :wink:
Jaké jsou další tipy? :?:
Já u prologu Hostiny poslouchal drbání dvou babek v tramvaji č. 26 na cestě na Hradčanskou z již zmíněného Daemonu na Pavláku. :-)
Tak to bude ňákej ten tvůj oldskůl.
Ten Mekenzí, o tom jsem v životě neslyšel. :wink:
Ovšem pozor, tady se jedná o prolog Hry o trůny! :)
To diametrálně mění situaci. :wink:
(jen tak na okraj: co povídaly babky? 8) )
Můj oldschool? :shock: Žádnou písničku ze čtyřicátých let jsem do seznamu přece nezařadil. :wink:
Netušim, nějaký hloupý holčičí řeči, až jsem skoro mylsel, že čtu sansinu kapitolu (což by btw bylo super,protože jak víme, pov prologů nemívaj zrovna dlouhý život :-)).
ok, tak zkusim ještě Vangelise, zbytek už neznám :-)
Tak nejprve babky a potom holčičky?! :o Máš to nějaké trochu pomíchané, ne? :wink: Víš určitě, že jsi, jsa začten do Hostiny, nevlezl místo do tramvaje omylem do dívčího penzionátu? :o (já bych toho byl schopen - když čtu, nevidím, neslyším, necítím, nehmatám a nejspíš bych si ani nevšiml, že k tomu přikusuji sušené guano) 8)
Ad Dios bych pochopil, ale nevědět nic o Nightwish a Blind Guardian? :o To je přímo kardinální neznalost!
Strhávám ti v kvízu 10 000 bodů! :x
(vtip :twisted: )
A Vangelis to není. :)
Nesmírně těžká otázka! :o
Tak už to někdo trefte. :wink:
tak já skupiny znam, ale ty songy ne, protože je neposloucham...:-)
Omluva se přijímá. Vše je zapomenuto. Vítej zpět mezi svými, lorde veliteli. 8)
Ale teď vážně.
Uhodněte už to někdo! :)
No tak!
On u toho přece žádnou hudbu zásadně neposlouchá!
Já nemohu, již jsem střílel!
si zase něco tipnu a vy mě pak nebudete mít rádi... :roll: :wink:
zkusím to risknout... c) Other Side?
kdepak, Léto, vůbec nic jsem si nepřečetla :lol:
Bylo by to hezky osudové, že? První setkání s Jinými, sny a představy z druhé strany Zdi, tklivě dunící bicí v zšeřelém Začarovaném hvozdu... leč není tomu tak. I ty se tentokrát pleteš. :) (doufám, že z toho budou alespoň nějaké pěkné teplé ponožky)
Ještě štěstí, že moje Svatá Ikona je všemi smysly snadno poznatelná. 8)