Tři nejprovařenější teorie

1…131415161719»

Komentáře

• Jaqen: U druhý série jsem měla problém hlavně s pokřivováním některých postav - Cersei, Catelyn, Robb. Krácení mě tolik neirituje, děje se u všechn adaptací a audivizuální jazyk je prostě něco úplně jinýho. Čímž neříkám, že scénáristi si nemohli poradit i líp.
  • Taky vynechané postavy z první knihy (třeba Tullyové) nemusí ve druhé knize dávat smysl.
  • Jaqen napsal(a):

zaregistroval som sa len teraz a tak sa vyjadrujem k teoriam trochu oneskorene...kebyže je jon rhaegarovym synom, neprejavilo by sa to už na začiatku na počte vlkov? Alleras a Sarella...je celkom možné že je to jedna postava, rozhodne majú vela spoločných znakov....o Ohara a Brienne sa moc nestarám, v príbehu už asi nebudú, Martin nechal na našej fantázii či prežili alebo zomreli...ale myslím si že Ohar zomrel, ak by predsa kňaz našiel zraneného ohara a rozhodol sa ho vziat na tichy ostrov a vyliecit ho, vzal by predsa so sebou aj jeho helmu, a nenechal by ju tam aby ju nasiel Rorge, takze z toho vyplyva, ze ohar asi umrel...tak asi tolko z mojej strany k teoriam

Ale jeho Sedm krát proklatého koňa mal čas so sebou vziať.
    Ochrnutosť, láska ku psom, spôsob, akým to kňaz hovoril (odpústlivým a kajúcnosťponúkajúcim) = u mňa je Sandor ešte so šancou :P
    Miss Utahraptor napsal(a):

sveva napsal(a):

... technicky vzato jsou Robb, Sansa a ostatní Eddardovy děti napůl Tullyové ...

Správně by měli dostat ještě ochočeného pstruha. ;)
    Tiež ťa to napadlo :D
    sveva napsal(a):

Miss Utahraptor napsal(a):

A bude ho oslovovat familiérně "taťko!". :D

:-D Whatever... hlavně, když Duchovi nebude říkat "mamko!"
    Mamka si s taťkem hrála a vznikol zlodrak :D :D

-------------------------------------
    Tanec som ešte nečítal, berte z rezervou, idm sa oficiálne vyjadriť k Sandorovi v IMHO štýle, woááá držte si klobúky :P :D

Nuže, tuže... Cerseiným šampiónom bude v boji zrejme Hora. Septon by asi podľa mojich najskromnejších informácií mal mať tiež nejakého šampusa, takže prečo nie Sandora? Ten premostil (dobrovoľne či nie) jedným prstom nohy k cirvy, je bojovník a má pekný spálený dôvod scojho brata zabiť v boji...
    svoa00 napsal(a):

Jaqen: A ven! :D Teď vážně - k první knížce se určitě časem vrať. První série na rozdíl od tý druhý IMHO s výjimkou zapojení Řekotočí nic důležitýho nevynechala ani nepřekroutila, ale knížka samozřejmě nabízí hlubší pohled na děj nebo příběhy v pozadí. A asi tě překvapí množství detailů, které bez znalostí budoucího děje přehlídneš, ale s tou znalostí se jeví daleko důležitější. Navíc je samozřejmě milé vidět některé postavy živé, zdravé a při smyslech ;)

Add Dany - ani v knížce její počínají není racionální a je založený jeném na její víře, že je pravá krev draka.

Avon?! Tak to je tajný nástroj Jaquena a Mužov bez tváre na zmenu tváre.. Prekukli ste ich, Vaša (Aša) Svoovosť.. :)
    Jaqen napsal(a):

ja som sa pytal ludi co citali knihy aj videli serial a povedali, ze prvu knihu mozem vynechat bez toho, aby mi nieco dolezite uslo, ale mam v plane si to precitat ked docitam tanec...fakt som si myslel ze tvorcovia serialu sa budu drzat knihy, no ta druha seria, s tou to je fakt zle, jak su schopni zhrnut 50 stran do 2 minutovej sceny a vynechat polovicu postav len kvoli tomu aby tam mali miesto na eroticku scenu ktora v knihe ani nie je

Nevynechajú.. Ak im to Ty zaplatíš .P Postavy nie sú až tak lacné....
    Anglachel napsal(a):

Ten Sandor je myslím jasný, ten mních by nemohol vedieť dokonca ešte aj meno jeho koňa, keby sa s ním stretol len na pár minút, pričom on by ho len žiadal o smrť. Lenže aj keď nie je mŕtvy, je myslím z hry.

To s tým koňom je zaujímavý postreh... Naozaj ak by Sandor umieral, ako by v debate prišli k menu koňa, ak sa so Sandorom nedialo aj čosi viac a až keď ho niesli na Tichý ostrov nedošlo k debate typu

,,Zatraceně, ty máš ale divokého koně, jak se jmenuje?"
    Sandor sa zasmeje ,,Cizinec"
  • Lord Gepeto Illar: (spoiler z Hostiny) Hora je mrtev.
  • Sajn napsal(a):

Lord Gepeto Illar: (spoiler z Hostiny) Hora je mrtev.

Spoiler z Tanca Hora je mŕtvy tak ako ho poznáme :)
  • Nečtu, jsem teprve na straně 180 :D
  • Sajn napsal(a):

Nečtu, jsem teprve na straně 180 :D

Uf, tak to dúfam že si si ten spoiler nečítal .. :D
  • Znáte tu pohádku o bezhlavém rytíři ? :-D
  • Sajn napsal(a):

Lord Gepeto Illar: (spoiler z Hostiny) Hora je mrtev.

Ja to chápem tak, že ak máme v teóriách brať do úvahy všetky možnosti, tak musíme brať aj poznatky z kníh budúcich, tudíž tým chcem povedať, že tento príspevok je SPOILER pozitívny. Ja si tu voľne spoilujem a nesťažujem sa ak niekto zaspoiluje mne. Tým chcem povedať dve veci: 1. Ak nie si z rovnakej skupiny ako ja, že ti spoiling nevadí, neodporúčam ti chodiť moc do takýchto tém 2. Nemusíš to začierňovať.

Inak ten spoiler je už viac-menej aj z Búrky, tam to začalo, v Hostine ho to len dorazilo.

Avšak ako Mrcel podotkol, existuje teória (vlastne to nie je overené, ale tak pravdepodobnosť je veľká), že Qyburn oživil Horáčka (Horacio Kein :P ).
    Jarla napsal(a):

Znáte tu pohádku o bezhlavém rytíři ? :-D

Ty si to začal ako vtip: ,,A znáte tenhle?" :D

Ja poznám akurát tak undeada unheada z Ospalej diery :D Bola tam svetlovlasá krava, čo ho oživila.. Keď tak nad tým premýšľam, chovala sa trochu ako Cersei (dokonca aj spával z ľedakým) :D
  • Mrcel17: neboj, nečetl :D

Lord Gepeto Illar: no, já nerad vím věci dopředu, než se je dozvím oficiálně (takže z knihy) :D
  • Jarla napsal(a):

Znáte tu pohádku o bezhlavém rytíři ? :-D

Myslíš tu o Horowitzovi bezhlavém?
  • Přesně o tom :-))
  • Nežil nebyl, potom ožil a bil (mäkké I je zámer)

Přidat komentář

bolditalicunderlinestrikecodeimageurlquotespoiler
You can use Simple Html in your postDomů • SpekulaceKomentovat jako ...

Ahoj cizinče!

Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.

V této diskuzi